HomeKajakBikeHike

FotoalbumNieuws & MediaLinksOver OS

 

Over Outdoor Support

 

Welkom bij Outdoor Support!

Mijn naam is Ton Mollenkamp. Via deze website neem ik je graag mee op avontuur. Of misschien wel andersom.
Je vindt hier een verzameling van avonturen van anderen en soms van mijzelf of die ik samen met anderen heb gemaakt. Daarnaast plaats ik ook andere leuke of interessante nieuwswaardigheden die direct te maken hebben met aktiviteiten in de natuur.

 

 

Vrijheidsdrang


Lang geleden, tijdens mijn eerste verblijf in Scandinavie, raakte ik niet alleen gefascineerd door de overweldigende natuur maar het viel me ook op dat veel bewoners de buitenlucht ingaan. Deze vrijheidsdrang naar de natuur manifesteert zich in eenvoudige wandelingen, zware hikes, mountainbiken, kanotochten, etc. Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met wildobservaties, kampeertochten, wildplukken, buiten eten en kampvuren. Ze noemen het daar ook wel: "Friluftsliv" (Het vrije buitenleven) Ver weg van de maatschappij die prestaties eist en verwachtingen oplegt.

 

 

Buiten is beter

Tijd doorbrengen in de buitenlucht is één van de dingen die een kind in de beginjaren al leert in Zweden. Als onderdeel van je dagelijkse leven wordt het een tweede natuur.
Via deze website probeer ik je enthousiast te maken of, als je dat al bent, te inspireren. Maar misschien vind ik het eigenlijk nog wel leuker om zelf nieuwe inspiratie te vinden door nieuwe aktiviteiten of plekken te ontdekken. Dus ben je een actieve vlogger, blogger, natuurfotograaf of misschien wel gids? Heb je leuke ideeen? Stuur dan een email naar: info@outdoorsupport.nl

Oh... Ennuh... als je een keer wilt kennismaken met een stabiele luxe kajak. Stuur een mailtje.

De echte wereld is buiten. Buiten is altijd beter.

Tot ziens!

Ton Mollenkamp 

 

 

 

(Foto: Jeroen Schokker)

 

 

Foto: Karen Mollenkamp

 

 

 

 

 


© Outdoor Support